top of page

Group

Public·327 members

Осінні плаття від 25 Union

Я помітила, що з настанням осені зовсім немає що вдягати, коли хочеться виглядати трохи жіночніше, а не лише у джинсах та светрі. Минулого тижня мали корпоратив на роботі, і я зрозуміла, що всі мої сукні або занадто літні, або надто святкові для повсякденного.

8 Views
th bes
th bes
Sep 26

Я теж проходила через подібну ситуацію і добре знаю це відчуття, коли шафа повна речей, а вдягти нічого. Особливо з сукнями восени складно, бо хочеться, щоб було і тепло, і зручно, але при цьому не втрачати жіночності. Минулого року я купила собі одне з осінніх платтів від 25 Union, і воно реально стало моїм порятунком. Я вдягаю його з високими черевиками та пальтом, і виглядаю охайно навіть у найсіріший день. А в офісі колеги казали, що образ виглядає елегантно, але без «зайвої строгості». Ще одна перевага — тканина приємна до тіла, не електризується і легко переться, що для мене величезний плюс. Іноді я навіть комбіную його з кросівками, коли хочу щось простіше. Для натхнення і вибору можеш глянути ось тут: https://25union.com.ua/collections/autumn-collection/osennie-platya/. Це те, що я використовую і щиро раджу, бо вже кілька місяців регулярно ношу, і воно виглядає майже як нове. Цікаво, що тепер думаю взяти ще одне, але вже іншого фасону — щоб мати кілька варіантів на різні випадки. Дуже зручно, коли одна річ настільки універсальна, що пасує і на роботу, і на прогулянку, і навіть на якусь неформальну вечірку.

Members

Group Page: Groups_SingleGroup

Subscribe to be the first to know about:

• New Courses

• New Products and Tools

• Creative Building Performance News

Thanks for submitting!

07745594814

©2021 by Creative Building Performance. 

bottom of page